Al 35 jaar de specialist in feestballonnen voor uw huwelijk, geboorte, verjaardag, communie of zakelijke activiteit!

Informatie

Al meer dan 35 jaar is Ballonbestel.nl de specialist in het leveren van ballonbogen of om uw activiteit te decoreren met ballonnen.

Levering in heel Nederland

Wij kunnen u in geheel Nederland voorzien van uw ballonwens, waarbij het verlenen van goede service voor iedere gelegenheid zeer hoog bij ons in het vaandel staat.

Vragen?

Heeft u specifieke wensen of een andere vraag, wij beantwoorden deze heel graag.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Wij leveren zowel aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Hoge kwaliteit

Wij werken hoofdzakelijk met Qualatex en Anagram ballonnen.

Leveringsvoorwaarden

  • Omgevingsomstandigheden zoals warmte/zonlicht/luchtstroming/airconditioning hebben invloed op de levensduur van de ballonnen. Houd hier rekening mee bij plaatsing.
  • Voor binnendecoraties / ballonnen gevuld met lucht garanderen wij een houdbaarheid / kwaliteit van meerdere dagen.
  • Voor binnendecoraties / ballonnen gevuld met helium garanderen wij een houdbaarheid / kwaliteit van enkele uren. Dit omdat heliumgas ‘afbreekt’ als natuurlijk product, dit heeft niet met de kwaliteit van de ballonnen te maken.
  • Bij decoraties /  ballonnen gevuld met lucht en/of heliumgas die buiten gebruikt worden kunnen wij de houdbaarheid / kwaliteit niet garanderen ivm weersomstandigheden.