Al 35 jaar de specialist in feestballonnen voor uw huwelijk, geboorte, verjaardag, communie of zakelijke activiteit!

Particulier

Als uw “feest” een “Feest” moet zijn!

Een mensenleven kent vele hoogtepunten. Hoogtepunten die u niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. Of het nu gaat om uw verjaardag, huwelijk, de geboorte of verjaardag van een (klein-) kind, Sinterklaas, Kerst, Pasen, het moet hoe dan ook een Feest worden!

Ballonbestel.nl helpt u graag om van ieder feest iets bijzonders te maken.

Huwelijk – Uw bruiloft aangekleed!

U wilt van uw huwelijksdag natuurlijk een geslaagde dag maken. En bovenal een feestelijke! Ballonbestel.nl is het juiste adres voor een originele aankleding van uw trouw- en feestlocatie. Met ballonnen is bijna alles mogelijk. Pilaren, tafelaankleding of bijvoorbeeld de aankleding van de kerk. Denk bijvoorbeeld ook aan het oplaten van ballonnen. Wij leveren deze kant en klaar aan op de trouwlocatie. Met onze uitgebreide ervaring denken we graag met u mee.

Geslachtsbepaling – Genderballon!

Een ballonenpilaar van 2 meter hoog. De topballon wordt door ongevuld met 30 ballonnetjes in de kleur van het geslacht.

Babyshower!

Ook voor een babyshower kunnen wij u ballonnen en standaards leveren.

Een geboorte, een unieke gebeurtenis!

Ook voor geboorteartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u iets écht aparts, vraag dan naar onze bogen en standaards. Kortom, bij Ballonbestel.nl vindt u alles om zoiets heugelijks als de geboorte van een (klein-) kind niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Dit jaar een extra feestelijke verjaardag?

Neem dan eens contact op met Ballonbestel.nl. Wij hebben alles in huis om een verjaardag tot iets bijzonders te maken. Ballondecoraties, ballonslingers, alles voor een geslaagde verjaardag. Noem maar op, niets is te gek!

Communie, een bijzondere dag

Wanneer één van uw (klein-) kinderen ter communie gaat is dat natuurlijk een uiterst bijzondere dag. Een dag om niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Ballonbestel.nl heeft alles in huis om van deze bijzondere dag een echt feestelijke dag te maken.

 

Begrafenis

Ook bij een begrafenis kunnen we wat voor u betekenen. Wat is er nu mooier als laatste eer voor de overledene om een aantal witte ballonnen op te laten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.